Hos 2 Plus To hjælper vi dig med at bygge eller renovere dit drømme hjem

Eksempler på arbejde

Marievej - før og efter

Marievej 26

Til venstre ses huset på Marievej inden, at vi overtog det. Som billedet til højre viser, har vi efterfølgende foretaget en fuld renovering af huset med alt fra nyt køkken og bad til carport samt udhus.

Skrænten - før og efter

Skrænten

Til venstre ses et førbillede af huset på Skrænten. 

Skab dit drømme hjem

Vi har både ekspertise inden for projektledelse og renoverings- og byggeprojekter.

Derfor står vi for koordinering og styring af projektet, ligesom vi også leverer tømrer- og snedkerarbejde i højeste kvalitet. Vores opgave er at skabe en proces, hvor du kan føle dig tryg. I fællesskab lægger vi en plan, som skal føre jer sikkert i hus, for med os får du en samarbejdspartner som er knyttet til dig, og ikke leverandørerne. Sammen skaber vi dit næste hjem.

Vi udlejer ejendomme på Mors. Alle vores ejendomme er nyistandsatte med alt lige fra hårde hvidevarer til gardiner, så du hurtigt og nemt kan flytte ind.

Samarbejdet med 2 plus To og Kurt er ærligt og nede på jorden. Det er den helt rigtige løsning, hvis man vil bygge eller renovere – men har brug for hjælp til at lede projektet.

Merete og Jacob

2 plus To - Kurt Svane

Baggrund

Du kan med tryghed overlade dit næste bygge- eller renoveringsprojekt til os, for Kurt Svane har et solidt kendskab til alle dele af et byggeprojekt. Han har 25 års erfaring fra inventarbranchen, både som salgschef og selvstændig, og så er han oprindeligt uddannet tømrer og har efteruddannet sig som projektleder.

Af den grund har Kurt en god indsigt i hele byggeprocessen, og den bruger han dagligt til at hjælpe private og erhverv.